O.D. ALFA–TEH
O.D. ALFA–TEH se od svoga osnivanja 2000. godine pored prodaje, bavi dizajnom i konstrukcijom alata, naprava te različitih proizvoda za potrebe poduzeća u automobilskoj industriji i industriji poljoprivrednih strojeva. Glavna ideja u poslovanju je ispunjavanje svih želja kupca te stvaranje partnerstva na obostrano zadovoljstvo.
Kolodvorska ulica 18
32272 Cerna, Republika Hrvatska
logo
logo
  • de
  • en
  • hr

NAŠE USLUGE

Od konstrukcijskog rješenja do stalne podrške.

Prilagođenost potrebama klijenata i razvijanje dugoročnog partnerstva na obostrano zadovoljstvo.

Konstrukcijska podrška u razvoju alata i naprava

Novi standardi u programskim rješenjima u vidu CATIA V5-V6, donosi značajna poboljšanja u arhitekturi sistema i korisničkom radnom okruženju, koji se odnose na automobilsku industriju (BMW, VW) i poljoprivrednu industriju (SDF). Zahvaljujući primjeni integriranog CATIA V5-V6 paketa, konstrukcijska podrška za razvoj alata i naprava u automobilskoj i poljoprivrednoj industriji, omogućava nam da svim našim korisnicima pružimo sveobuhvatne i kompleksne usluge najviše razine kvalitete.

Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda

Dizajn i razvoj novih proizvoda često zahtijeva visoku razinu prilagođenosti potrebama klijenata. Uvažavajući jedinstvene i specifične zahtjeve naših poslovnih partnera, pružamo podršku u dizajnu i razvoju originalnih proizvodnih rješenja. Podrška se ogleda u našoj ponudi jedinstvenog dizajnerskog rješenja, optimiziranog u skladu sa namjenom i funkcijom novog proizvoda. Prilagođavanje usluga podrške olakšava realizaciju novih idejnih rješenja, uz našu stalnu dostupnost i konzaltacije.

Dokumentacija koja prati vaš poslovni projekt izrađena primjenom najsuvremenijih metoda.

Konkretiziranje vaših ideja u gotov proizvod.

Obrnuto inženjerstvo

Detaljnu analizu nacrta, tehnološkog principa rada predmeta ili sustava, kao i njihovih konstrukcija i funkcija koje obavljaju, vršimo u cilju iznalaženja najbolje odluke i inženjerskog rješenja, koje bi dovelo do kreiranja novog proizvoda ili unapređenja postojećeg sustava. Primjenom najboljih rješenja, omogućavamo izradu nove ili zamjenu netočne ili nepotpune dokumentacije, čime pružamo modificiranje i unaprjeđenje postojećih tehnoloških principa i sistema u vidu najfunkcionalnijeg inženjerskog modela.

Strojna obrada, zavarivanje i montaža

Kako bi se u što kraćem vremenskom roku dobio proizvod željene kvalitete, objedinjujemo više faza rada – od strojne obrade, preko zavarivanja dijelova pa do montaže gotovog proizvoda. Praćenjem zamisli klijenta i dostavljenog dizajna, uz primjenu našeg znanja iz različitih proizvodnih grana, inovativnih programskih rješenja i standardiziranih postupaka u tehnološkom načinu dobivanja gotovog proizvoda, nudimo željeni rezultat u vidu funkcionalnog proizvoda visoke kvalitete.

NAŠE USLUGE KROZ PROIZVODE

Primjeri projekata u skladu sa uslugama koje pružamo.

PO ČEMU SE IZDVAJAMO

Stručnost i profesionalni pristup u pružanju svih vrsta usluga.

Dugogodišnje iskustvo uz primjenu novih tehnologija kao spoj koji garantira kvalitetu u svakom segmentu našeg poslovanja.

Dugogodišnje iskustvo

Naše dugogodišnje iskustvo je garancija kvalitete koje nudimo, kao i pouzdanost u pružanju svih vrsta usluga.

Konstantno obrazovanje i usavršavanje

Investiranjem u znanje i konstantnim usavršavanjem, u mogućnosti smo odgovoriti na sve promjene u tržišnim zahtjevima i time održavamo konkurentnu poziciju.

Primjena novih tehnologija CAD dizajna

Usvajanje novih vještina iz oblasti programskog dizajna nam omogućava izradu i razvoj proizvoda, kao i obrnuti inženjering.

Kreiranje rješenja u razvoju i unaprjeđenju proizvoda

Stručnost, znanje, iskustvo, inovativnost i profesionalizam su osnova kreiranja najbolje usluge za svakog našeg klijenta posebno.

Razvoj projekata iz različitih industrijskih područja

Rad na razvoju projekata iz nekoliko industrijskih grana, kao i inovativnost koja nas odlikuje, su temelj svih stručnih rješenja našeg tima inženjera.

Stvaranje partnerskih odnosa sa svim klijentima

Naše klijente smatramo ravnopravnim partnerima, čije ideje usvajamo i unaprjeđujemo i time stvaramo dugoročne poslovne veze.

Usluge | ALFA – TEH