O.D. ALFA–TEH
O.D. ALFA–TEH se od svoga osnivanja 2000. godine pored prodaje, bavi dizajnom i konstrukcijom alata, naprava te različitih proizvoda za potrebe poduzeća u automobilskoj industriji i industriji poljoprivrednih strojeva. Glavna ideja u poslovanju je ispunjavanje svih želja kupca te stvaranje partnerstva na obostrano zadovoljstvo.
Kolodvorska ulica 18
32272 Cerna, Republika Hrvatska
logo
logo
  • de
  • en
  • hr

NAŠI PROJEKTI

Prilagođenost vašim zahtjevima i proizvodno-prodajnim potrebama.

Uz našu stručnost, primjenu novih tehnologija i najsuvremenijih projektnih rješenja, kreiramo visokofunkcionalne projekte.

Tijekom dva desetljeća rada, usavršavanja, praćenja i primjene novih tehnologija uspješno smo širili tržište kreirajući projekte prilagođene zahtjevima naših klijenata. Naši su projekti usmjereni na postizanje funkcionalnosti proizvoda, tehnologije ili procesa, ovisno o njihovoj vrsti. Posebno ističemo rad na projektima koji su vezani za automobilsku i poljoprivrednu industriju, za koje smo realizirali veliki broj uspješnih projekata, koji se odnose na proizvodnju alata i naprava za zavarivanje, montažu, razne manipulatore, transportna kolica, strojeve za preradu biomase, transportere, sita i brojne druge.

Nadogradnja kamiona hladnjače

Obrnuto inženjerstvo
Nadogradnja kamiona hladnjače je projekt koji je urađen u okviru usluge Obrnuto inženjerstvo. Nadogradnja kamiona hladnjače je projekt kojim se postojeći kamion hladnjača preradio u kipera. Projekt je zanimljiv po tome što kamion hladnjača nije imala nacrt, niti ikakvu projektnu dokumentaciju, te je ona urađena u sklopu samog projekta uz pomoć obrnutog inženjerstva. Nadogradnja kamiona hladnjače, kao projekt, je našao svoju primjenu kod pružanja usluga transporta i logistike za brojne privredne djelatnosti.

Naprava za ručno zavarivanje

Konstrukcijska podrška u razvoju alata i naprava
Naprava za ručno zavarivanje je projekt koji je urađen u okviru usluge Konstrukcijska podrška u razvoju alata i naprava. Naprava za ručno zavarivanje je namijenjena za proizvodnju poljoprivredne mehanizacije pri zavarivanju uvlačnog kanala za kombajn.

Naprava za automatizirano zavarivanje

Konstrukcijska podrška u razvoju alata i naprava
Naprava za automatizirano zavarivanje je projekt koji je urađen u okviru usluge Konstrukcijska podrška u razvoju alata i naprava. Naprava za automatizirano zavarivanje je namijenjena zavarivanju nosača motora, koju vrše roboti u autoindustriji.

Sadilica rasada

Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda
Sadilica rasada je projekt koji je urađen u okviru usluge Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda. Sadilica rasada je proizvod koji se upotrebljava u poljoprivrednoj proizvodnji. Sadilica rasada je namijenjena za korištenje kao priključni dio traktora, kojim se sadi željeni poljoprivredni proizvod (repa i drugo).

Provjera naprezanja robotskog manipulatora

Konstrukcijska podrška u razvoju alata i naprava, Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda
Provjera naprezanja robotskog manipulatora je projekt koji je urađen u okviru usluga Konstrukcijska podrška u razvoju alata i naprava i Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda. Provjera naprezanja robotskog manipulatora omogućava provjeru naprezanje konstrukcije za manipulator robota. Koristi se u poljoprivrednoj industriji.

Simulacija procesa zavarivanja

Konstrukcijska podrška u razvoju alata i naprava, Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda
Simulacija procesa zavarivanja je projekt koji je urađen u okviru usluga Konstrukcijska podrška u razvoju alata i naprava i Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda. Simulacija procesa zavarivanja omogućava provjeru procesa zavarivanja na napravi za automatizirano zavarivanje. Koristi se u autoindustriji.

Provjera naprezanja nosača sita drvene sječke

Konstrukcijska podrška u razvoju alata i naprava, Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda
Provjera naprezanja nosača sita drvene sječke je projekt koji je urađen u okviru usluga Konstrukcijska podrška u razvoju alata i naprava i Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda. Provjera naprezanja nosača sita drvene sječke služi provjeri naprezanja nosača sita drvene sječke, sita koje odvaja otpatke, kao što su kamenje, zemlju i drugo, od same sječke, koja mora biti točno određene veličine. Primjenjuje se u drvnim industrijama gdje se vrši proizvodnja peleta. Važan je projekat za oblasti rada gdje je akcent na obnovljivim izvorima energije.

Sito za čišćenje drva za ogrjev

Konstrukcijska podrška u razvoju alata i naprava, Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda
Sito za čišćenje drva za ogrjev je projekt koji je urađen u okviru usluga Konstrukcijska podrška u razvoju alata i naprava, Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda. Sito za čišćenje drva za ogrjev je namijenjeno odvajanju drva za ogrjev od zemlje, kamenja, lišća i kore. Nalazi svoju primjenu u drvnoj industriji, koja je specijalizirana za proizvodnju drva za ogrjev.

Peletirnica – stroj za proizvodnju peleta

Konstrukcijska podrška u razvoju alata i naprava, Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda
Peletirnica – stroj za proizvodnju peleta je projekt koji je urađen u okviru usluga Konstrukcijska podrška u razvoju alata i naprava, Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda. Peletirnica – stroj za proizvodnju peleta je stroj namijenjen preradi drveta u pelete. Koristi se u drvnoj industriji za proizvodnju peleta i značajan je proizvod u sferi obnovljivih izvora energije.

Balkonska ograda

Strojna obrada, zavarivanje i montaža
Proizvodnja ograde po mjerama je projekt koji je urađen u okviru usluge Strojna obrada, zavarivanje i montaža. Proizvodnja ograde po mjerama je proizvod namijenjen za sve industrijske grane koje se bave prodajom i ugradnjom ograda po mjeri.

Metalni roštilj

Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda
Metalni roštilj je projekt koji je urađen u okviru usluge Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda. Metalni roštilj je izrađen iz jednog komada lima, koji se ne vari niti u jednom dijelu, već se savija u željeni oblik. Ima široku primjenu u domaćinstvima i ugostiteljskim djelatnostima, kao što su restorani brze hrane i svim drugim djelatnostima vezane prodaju svježe spremljene hrane.
Projekti | ALFA – TEH