O.D. ALFA–TEH
O.D. ALFA–TEH se od svoga osnivanja 2000. godine pored prodaje, bavi dizajnom i konstrukcijom alata, naprava te različitih proizvoda za potrebe poduzeća u automobilskoj industriji i industriji poljoprivrednih strojeva. Glavna ideja u poslovanju je ispunjavanje svih želja kupca te stvaranje partnerstva na obostrano zadovoljstvo.
Kolodvorska ulica 18
32272 Cerna, Republika Hrvatska
logo
logo
  • de
  • en
  • hr

O KOMPANIJI

Dugogodišnje iskustvo i konstantno unapređenje znanja i vještina.

Širok spektar inženjerskih usluga posebno prilagođen automobilskoj i poljoprivrednoj industriji.

Od svog osnivanja 2000. godine O.D. ALFA – TEH se bavi prodajom, dizajnom i konstrukcijom alata, naprava i različitih proizvoda za potrebe tvrtki u automobilskoj industriji i industriji poljoprivrednih strojeva.

Početak rada vezan je za korištenje AUTO-CAD R14, kao prvog CAD softvera. Pored CAD tehnologije, istovremeno se primjenjuje se i CATIA-V4, kao posebno važan alat za pružanje što sveobuhvatnijih usluga iz domena inženjerstva. CATIA-V4 software je donio prva znanja i iskustva na području konstrukcije alata i naprava za proizvodnju automobila.

Tijekom rada ALFA – TEH unapređuje svoja znanja i vještine prateći razvoj novih tehnologija. 2006. godine prelazi na CATIA-V5 softver, koji je omogućio uspješnu migraciju projekata, vezanih za automobilsku industriju, na poboljšanu verziju CATIA programskog paketa. Zahvaljujući spremnosti na razne poslovne izazove, ALFA – TEH je od 2006. godine pa sve do danas izradila veliki broj projekata korištenjem CATIA-V5 softvera. Pojava CATIA V5-V6 softvera i njegova primjena je tvrtki omogućila proširenje polja usluga i ponudu najboljih rešenja za automobilsku (BMW, VW), ali i poljoprivrednu (SDF) industriju.

20 godina iskustvaDizajn i konstrukcija alata i napravaDugogodišnja suradnja sa klijentimaRješavanje pitanja dokumentacije

Suvremen i sistematičan pristup radu omogućava konkurentnost usluga i veliki broj zadovoljnih klijenata.

Brzo i profesionalno pružanje usluga i izrada projekata u zadanim rokovima.

Kroz razvijanje vlastitih potencijala, misija tvrtke je olakšavanje poslovanja svim klijentima rješavanjem kompleksnih problema sa kojima se tijekom poslovnih procesa susreću. Razvijanjem dugoročnih partnerskih odnosa, upoznajemo se sa specifičnim problemima pojedinih industrijskih grana i u skladu s time želimo pridonijeti svojim sadašnjim i budućim klijentima uštedu u procesu rada, skraćeno vrijeme rada i povećanu produktivnost.

Ključne vrijednosti naše tvrtke su već dugi niz godina prepoznatljive – stručnost, stalno usavršavanje i isporuka najkvalitetnijih usluga klijentima. Naša vizija je da ove vrijednosti zadržimo i uvedemo nove, kao što su pružanje inovativnih usluga, prilagođenih novim tehnologijama, uz primjenu najsuvremenijih tehnoloških i programskih rješenja.

Pravovremena, značajna i na temelju profesionalnosti zasnovana strategija nam omogućuje ostvarivanje svojih poslovnih ciljeva. Kao najvažniji ističemo onaj koji će sve naše poslovne napore usmjeriti na implementaciju najnovijih tehnologija i programskih rješenja, kako bi očuvali konkurentnost, proširili tržište i bili vodeći pokretač i nosilac promjena u ovom segmentu poslovanja.

Naš pristup radu i rješavanju problema se ne osniva samo na ispunjavanju zahtijeva klijenata, već i kreiranju ponude i rješenja u vidu takvog projekta koji će klijentu unaprijediti proces rada i povećati prodaju. Suvremen pristup radu može biti nekonvencionalan, ali prednosti koje nudi su na obostrano zadovoljstvo – i naše i naših klijenata.

Proces rada koji primjenjujemo je dvosmjeran – razmjena ideja, uz prepoznavanje potreba klijenata i rješavanje projektnih zadataka na najefikasniji i najbolji način, uz uvažavanje povratne informacije kao važnog parametra za naš daljnji rast, razvoj i unapređivanje usluga.

Ono što nas izdvaja od drugih i čini konkurentnim u polju pružanja usluga iz oblasti inženjerstva je dugogodišnje iskustvo, profesionalan i odgovoran pristup svakom zadatku, stalno unapređenje programskih rješenja, inovativnost, pristupačnost i dugoročni poslovni odnosi sa klijentima.

Unapređenja postojećih tehnoloških principa i sistema u vidu najfunkcionalnijeg inženjerskog modela.

Upoznajte se sa našim uslugama i projektima. Pozovite nas da projektiramo za vas, ponudimo najbolje dizajnersko rješenje i kreiramo dokumentaciju za postojeće ili nove sisteme i proizvode.

O nama | ALFA – TEH