O.D. ALFA–TEH
O.D. ALFA–TEH se od svoga osnivanja 2000. godine pored prodaje, bavi dizajnom i konstrukcijom alata, naprava te različitih proizvoda za potrebe poduzeća u automobilskoj industriji i industriji poljoprivrednih strojeva. Glavna ideja u poslovanju je ispunjavanje svih želja kupca te stvaranje partnerstva na obostrano zadovoljstvo.
Kolodvorska ulica 18
32272 Cerna, Republika Hrvatska
logo
logo
  • de
  • en
  • hr

Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda

Svi naši projekti u ovoj kategoriji.

Sadilica rasada

Sadilica rasada je projekt koji je urađen u okviru usluge Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda. Sadilica rasada je proizvod koji se upotrebljava u poljoprivrednoj proizvodnji. Sadilica rasada je namijenjena za korištenje kao priključni dio traktora, kojim se sadi željeni poljoprivredni proizvod (repa i drugo).

Provjera naprezanja robotskog manipulatora

Provjera naprezanja robotskog manipulatora je projekt koji je urađen u okviru usluga Konstrukcijska podrška u razvoju alata i naprava i Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda. Provjera naprezanja robotskog manipulatora omogućava provjeru naprezanje konstrukcije za manipulator robota. Koristi se u poljoprivrednoj industriji.

Simulacija procesa zavarivanja

Simulacija procesa zavarivanja je projekt koji je urađen u okviru usluga Konstrukcijska podrška u razvoju alata i naprava i Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda. Simulacija procesa zavarivanja omogućava provjeru procesa zavarivanja na napravi za automatizirano zavarivanje. Koristi se u autoindustriji.

Provjera naprezanja nosača sita drvene sječke

Provjera naprezanja nosača sita drvene sječke je projekt koji je urađen u okviru usluga Konstrukcijska podrška u razvoju alata i naprava i Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda. Provjera naprezanja nosača sita drvene sječke služi provjeri naprezanja nosača sita drvene sječke, sita koje odvaja otpatke, kao što su kamenje, zemlju i drugo, od same sječke, koja mora biti točno određene veličine. Primjenjuje se u drvnim industrijama gdje se vrši proizvodnja peleta. Važan je projekat za oblasti rada gdje je akcent na obnovljivim izvorima energije.

Sito za čišćenje drva za ogrjev

Sito za čišćenje drva za ogrjev je projekt koji je urađen u okviru usluga Konstrukcijska podrška u razvoju alata i naprava, Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda. Sito za čišćenje drva za ogrjev je namijenjeno odvajanju drva za ogrjev od zemlje, kamenja, lišća i kore. Nalazi svoju primjenu u drvnoj industriji, koja je specijalizirana za proizvodnju drva za ogrjev.

Peletirnica – stroj za proizvodnju peleta

Peletirnica – stroj za proizvodnju peleta je projekt koji je urađen u okviru usluga Konstrukcijska podrška u razvoju alata i naprava, Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda. Peletirnica – stroj za proizvodnju peleta je stroj namijenjen preradi drveta u pelete. Koristi se u drvnoj industriji za proizvodnju peleta i značajan je proizvod u sferi obnovljivih izvora energije.

Metalni roštilj

Metalni roštilj je projekt koji je urađen u okviru usluge Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda. Metalni roštilj je izrađen iz jednog komada lima, koji se ne vari niti u jednom dijelu, već se savija u željeni oblik. Ima široku primjenu u domaćinstvima i ugostiteljskim djelatnostima, kao što su restorani brze hrane i svim drugim djelatnostima vezane prodaju svježe spremljene hrane.
Skills Podrška u dizajnu i razvoju novih proizvoda | ALFA – TEH